Őszi hangulat! Bemutatkoznak legújabb gyertyáink!

Itt az ősz és vele az igazi gyertya szezon! Már nagyon vártuk a szeptembert itt a Peonynál, hiszen mostmár bemutathatjuk nektek legújabb illatainkat! 

Az őszi, egyre hűvösödő esték nálunk nem telhetnek el egy égő gyertya nélkül! Az év ezen időszakában minden olyan meghittebb lesz, szinte már a karácsonyra készülünk. Kicsit begubózunk otthonainkba, hogy kipihenjük a nyári zsongást és felkészüljünk a télre! Nem titok, hogy számunkra ez az őszi átmenet az év legkedvesebb időszaka, így fontos számunkra, hogy olyan gyertyákat hozzunk létre, mely mindenkiben ezt a kellemes, meleg, szeretet teljes érzést ébreszti fel. 

Az őszi szezonra 3 különleges illattal készültünk nektek. Reméljük sikerül majd mindenkinek a számára legkedvesebb illatot megtalálnia!

No.11 - SWEET APPLE PIE

Már ismerős lehet pár embernek ez az illat, ugyanis a legutóbbi vásárunkon debütált egy különleges, új csomagolásban! Szerencsére a vásáron nagyon tetszett nektek, el is kapkodtátok mindet, így reméljük továbbra is hasonló sikereket ér majd el. Az igazi édesszájúaknak alkottuk meg  almás pitét idéző gyertyánkat. Karamell, cukrozott alma és fahéjas szegfű keveredése ez a kissé már karácsonyi illat. A gyertya két méretben kapható, ebből az egyik a már említett, 250 ml-s átlátszó üveg arany kupakkal a másik pedig a már jól bevált 120 ml-s ámbra üveges változat. 

Őszi illatgyertya

Őszi illatgyertya

 

No.12 - BONFIRE NIGHT

Ki ne szeretné a tábortúz körüli összejöveteleket! A ropogó tűz hangja, az olvadó mályvacukor lágy illata, és a barátok közelsége mindenkit megelégedéssel tölt el. Ez az élmény ihlette kissé erősebb, gazdag illatú gyertyánkat, melynek alapja a cédrus, borotyán, bergamot és meleg fűszerek. Ha te is inkább a fűszeres illatok híve vagy, ez lesz a te kedvenced! Elérhető 250, 120 és 60 ml méretben.

őszi illatgyertya

őszi illatgyertya

 

No.13 - AUTUMN FOREST

Igazi kalandvágyóknak alkottuk meg az őszi erdők inspirálta illatunkat. Ha szereted a túrázást és az őszi szellők frissességét ez az illat neked szól! Vörös cédrus, akác és széna adja az illat alapjait, melyet az üde aloe vera illatával tettünk frissebbé. Igazán felüdítő illat! Három méretben elérhető, akárcsak a Bonfire Night gyertya. 

őszi illatgyertya

őszi illatgyertya

Az őszi gyertyák egészen november végéig elérhetőek lesznek a webshopon! Októberben pedig további karácsonyi/téli illatokkal egészülnek ki, melyeket már nagy erővel fejlesztünk és tesztelünk! Mindezzel egyidejűleg elbúcsúzunk egy időre nyári illatainktól, melyek szeptember közepéig még leértékelt áron megvásárolhatóak, azután pedig már csak jövőre térnek vissza! Reméljük mindenki talál kedvére való illatot!

Komment küldése

A kommenteket átvizsgáljuk publikálás előtt