Ingyenes szállítás 10.000Ft felett!

Őszi hangulat! Bemutatkoznak legújabb gyertyáink!

01, szeptember, 2018

Őszi hangulat! Bemutatkoznak legújabb gyertyáink!

Itt az ősz és vele az igazi gyertya szezon! Már nagyon vártuk a szeptembert itt a Peonynál, hiszen mostmár bemutathatjuk nektek legújabb illatainkat! 

Az őszi, egyre hűvösödő esték nálunk nem telhetnek el egy égő gyertya nélkül! Az év ezen időszakában minden olyan meghittebb lesz, szinte már a karácsonyra készülünk. Kicsit begubózunk otthonainkba, hogy kipihenjük a nyári zsongást és felkészüljünk a télre! Nem titok, hogy számunkra ez az őszi átmenet az év legkedvesebb időszaka, így fontos számunkra, hogy olyan gyertyákat hozzunk létre, mely mindenkiben ezt a kellemes, meleg, szeretet teljes érzést ébreszti fel. 

Az őszi szezonra 3 különleges illattal készültünk nektek. Reméljük sikerül majd mindenkinek a számára legkedvesebb illatot megtalálnia!

No.11 - SWEET APPLE PIE

Már ismerős lehet pár embernek ez az illat, ugyanis a legutóbbi vásárunkon debütált egy különleges, új csomagolásban! Szerencsére a vásáron nagyon tetszett nektek, el is kapkodtátok mindet, így reméljük továbbra is hasonló sikereket ér majd el. Az igazi édesszájúaknak alkottuk meg  almás pitét idéző gyertyánkat. Karamell, cukrozott alma és fahéjas szegfű keveredése ez a kissé már karácsonyi illat. A gyertya két méretben kapható, ebből az egyik a már említett, 250 ml-s átlátszó üveg arany kupakkal a másik pedig a már jól bevált 120 ml-s ámbra üveges változat. 

Őszi illatgyertya

Őszi illatgyertya

 

No.12 - BONFIRE NIGHT

Ki ne szeretné a tábortúz körüli összejöveteleket! A ropogó tűz hangja, az olvadó mályvacukor lágy illata, és a barátok közelsége mindenkit megelégedéssel tölt el. Ez az élmény ihlette kissé erősebb, gazdag illatú gyertyánkat, melynek alapja a cédrus, borotyán, bergamot és meleg fűszerek. Ha te is inkább a fűszeres illatok híve vagy, ez lesz a te kedvenced! Elérhető 250, 120 és 60 ml méretben.

őszi illatgyertya

őszi illatgyertya

 

No.13 - AUTUMN FOREST

Igazi kalandvágyóknak alkottuk meg az őszi erdők inspirálta illatunkat. Ha szereted a túrázást és az őszi szellők frissességét ez az illat neked szól! Vörös cédrus, akác és széna adja az illat alapjait, melyet az üde aloe vera illatával tettünk frissebbé. Igazán felüdítő illat! Három méretben elérhető, akárcsak a Bonfire Night gyertya. 

őszi illatgyertya

őszi illatgyertya

Az őszi gyertyák egészen november végéig elérhetőek lesznek a webshopon! Októberben pedig további karácsonyi/téli illatokkal egészülnek ki, melyeket már nagy erővel fejlesztünk és tesztelünk! Mindezzel egyidejűleg elbúcsúzunk egy időre nyári illatainktól, melyek szeptember közepéig még leértékelt áron megvásárolhatóak, azután pedig már csak jövőre térnek vissza! Reméljük mindenki talál kedvére való illatot!
Komment írása

Az üzenetet feldolgozás után lesz látható.


Peony Blog

szójagyertya
Mini sütőtökös pite recept

18, október, 2019

Számomra az ősz a legszebb időszaka az évnek! Imádok ilyenkor a konyhában sertepertélni, miközben a nappaliból lágy zene szól és pislákol a gyertya láng. Kihagyhatatlan ilyenkor egy isteni sütőtökös pite elkészítése! Egy nagy szelet pite azonban sokszor túlságosan nagy falatnak bizonyul, így jobb szeretem mini kosárkákba készíteni a pitét, amiből mindenki pont annyit ehet, amennyi jól esik neki!

Folytatás

környezetbarát csomagolás
Hogyan használom bevásárláskor a pamut zsákokat

18, szeptember, 2019

Pár nappal ezelőtt egy nagy bevásárlóközpont zöldségosztályán vásároltam a pamut hálós zsákjaim segítségével, öröm volt ránézni a kosaramra és többen is odajöttek hozzám megkérdezni, hogy honnan szereztem be őket és hogyan használom a zsákokat, így gondoltam megérhet egy bejegyzést a téma!

Folytatás

őszi illat gyertya
Indulhat a gyertya szezon!

01, szeptember, 2019

Itt az ősz és vele az igazi gyertya szezon! Már nagyon vártuk a szeptembert itt a Peonynál, hiszen mostmár bemutathatjuk nektek legújabb illatainkat! 

Folytatás