Ingyenes szállítás 10.000Ft felett!

Új környezettudatos termékek érkeztek!

29, augusztus, 2019

Környezettudatos öko tároló

A Peony célja, már a kezdetek óta az volt, hogy a gyertyákon túl minnél több olyan lakberendezési és életmód terméket közvetítsünk számotokra, melyek pozitív hatással vannak környezetünkre és létrejöttük a lehető legkevesebb ökonómiai lábnyommal járt. Hiszünk benne, hogy ezek a termékek nem csak az otthonokban hasznosak, de a lelki békéhez, kikapcsolódáshoz is hozzájárulnak szépségükkel és funkciójukkal. Szerintünk fontos, hogy mindennap kilépjünk kicsit a rohanó világból, lelassítsunk és élvezzük az élet apró örömeit, termékeinkkel ezekhez a pillanatokhoz szeretnénk hozzájárulni! 

Az utóbbi időben több környezettudatos termékkel is bővítettük a webshopunkat, hiszen nagyon pozitívan fogadtátok az organikus pamutzsákok megjelenését! Számunkra is fontos, hogy megóvjuk környezetünket és az apró változtatások által hozzájáruljunk a szennyezés megállításához. Íme az újdonságaink:

Bambusz szívószál csomag

Bambuszból készült szívószál csomag. 6 különböző vastagságú szívószál, mely minden itallal jól használható, akár üdítő, tea vagy smoothie. A csomag tartalma egy tisztító kefe is, hogy könnyedén tisztán tartsd környezetbarát szívószálaidat!

Bambusz szívószál

Fém szívószál szett

Rozsdamentes acélból készült szívószál és takarító kefe. Többé nem kell az egyszer használatos műanyag szívószálat választanod, hiszen a fém változat évekig veled lesz és bárhová könnyedén magaddal viheted! 

Fém öko szívószál

Bambusz fogkefe

A műanyag fogkefével szemben nyújt környezetbarát megoldást ez a természetes alapanyagokból készült fogkefe. Natúr színű, extra puha bambusz sörtéi az érzékeny ínnyet is jól ápolják!

Bambusz fogkefe

Lenvászon konyharuha szett

100% lenvászonból készült konyharuha szett natúr színekben. Te is szereted a különleges, kissé rusztikus kiegészítőket a konyhában? Ez a konyharuha szett tökéletes kiegészítője lesz a vasárnapi étkezéseknek és az utána következő mosogatásnak is nagyobb kedvvel kezdhetsz hozzá! Használható konyharuha és textil szalvétaként is! 

Lenvászon konyharuha öko

Tengerifű fonott tál

Bangladesben készült, tengerifű tál. Fair trade kereskedelem útján készült természetes konyhai tároló, tökéletes zöldségek, gyümölcsök tárolására.

Környezettudatos fonott tál
Komment írása

Az üzenetet feldolgozás után lesz látható.


Peony Blog

szójagyertya
Mini sütőtökös pite recept

18, október, 2019

Számomra az ősz a legszebb időszaka az évnek! Imádok ilyenkor a konyhában sertepertélni, miközben a nappaliból lágy zene szól és pislákol a gyertya láng. Kihagyhatatlan ilyenkor egy isteni sütőtökös pite elkészítése! Egy nagy szelet pite azonban sokszor túlságosan nagy falatnak bizonyul, így jobb szeretem mini kosárkákba készíteni a pitét, amiből mindenki pont annyit ehet, amennyi jól esik neki!

Folytatás

környezetbarát csomagolás
Hogyan használom bevásárláskor a pamut zsákokat

18, szeptember, 2019

Pár nappal ezelőtt egy nagy bevásárlóközpont zöldségosztályán vásároltam a pamut hálós zsákjaim segítségével, öröm volt ránézni a kosaramra és többen is odajöttek hozzám megkérdezni, hogy honnan szereztem be őket és hogyan használom a zsákokat, így gondoltam megérhet egy bejegyzést a téma!

Folytatás

őszi illat gyertya
Indulhat a gyertya szezon!

01, szeptember, 2019

Itt az ősz és vele az igazi gyertya szezon! Már nagyon vártuk a szeptembert itt a Peonynál, hiszen mostmár bemutathatjuk nektek legújabb illatainkat! 

Folytatás