15% kedvezmény minden szezonális termékre! A kedvezmény automatikusan levonódik kosárban!

4 nagyon egyszerű karácsonyi DIY dekor ötlet

22, november, 2020

4 nagyon egyszerű karácsonyi DIY dekor ötlet

Közelegnek az ünnepek, hamarosan advent és már biztos Ti is óriási karácsony lázban égtek, mint Én. Nálam az adventtel egyidejűleg kezdetét veszi a ház dekorálása is, néha bevallom akár hamarabb is! 4 nagyon egyszerű természetes dekor ötletet mutatok ma Nektek, amelyek hozzávalói minden háztartásban fellelhetőek és szerintem nagyon jól mutatnak! 

Karácsonyi füzér

Irtó egyszerű, mégis nekem évekig nem jutott eszembe ez az eszméletlen jól kinéző dekorációs elem. A Pinteresten jött velem szembe egy kép, amin ilyen füzérek lógtak le a függönyön és olyan bájosan egyszerűek ráadásul a természetet csempészik az otthonba!

karácsonyi DIY ötletek

Nem kell hozzá más, mint pár narancs, amit felkarikázva a sütőben ki tudsz szárítani, de akár készen is be lehet szerezni, plusz pár fenyőág vagy toboz a kertből. Idén én egy pár fa dekort is ráakasztottam, de az ötletek variálása végtelen, jöhet fahéj, szegfűszeg, fagyöngy stb.

karácsonyi DIY ötletek

Nincs más dolgod, mint egy kender madzagra rákötözgetni az elemeket olyan sorrendben és mennyiségben, ahogy az neked tetszik! Van ennél egyszerűbb?

karácsonyi DIY ötletek

 

Üveg gyertyatartó

Ez az egyik kedvenc idei dekorom, biztosan készítek még belőle jó párat a ház különböző pontjaira, de a karácsonyi asztal hangulatát is nagyon fel tudja dobni. 

karácsonyi DIY ötletek

Szükséged van hozzá egy hosszúkásabb üvegre (mondjuk pálinkás üveg), pár fenyőágra, és egy vékony gyertyára. A fenyőágakat belerakod az üvegbe és feltöltöd vízzel (az enyémben három közepes ágacska van) az egészet pedig a gyertyával lezárod. Ha túl vastag a gyertya faragj le kicsit az aljából ha pedig túl vékony, én kender madzagot tekertem körbe az alján és azzal szorítottam bele az üvegbe. 

karácsonyi DIY ötletek

Nagyon mutatós dísz, arra viszont ügyelj, hogy a viasz le fog csorogni az oldalán, valamint hogy a madzagig ne érjen el a gyertya lángja. A víz pedig azért kell, hogy véletlenül se boruljon fel az üveg, plusz szépen felnagyítja a fenyőágakat és ezzel még varázslatosabb kinézetet kölcsönöz az üvegnek.

karácsonyi DIY ötletek

 

Potpourri / Üveg dísz

Íme kedvenc 250ml-es gyertya üvegeink újrahasznosítási alternatívája! Az üveget miután kitisztítottad karácsonyi díszként is felhasználhatod. Vásárolhatsz kész potpourrit is és azt töltöd bele, vagy pár fenyőággal, fahéj darabbal, szárított narancs karikával és mini tobozokkal töltöd meg és kedvenc illóolajodból csepegtetsz az üvegbe. Jól összerázod, majd amikor illatosítani szeretnél letekered a kupakot. Ráadásul a polcon is jól mutat! 

karácsonyi DIY ötletek
karácsonyi DIY ötletek
karácsonyi DIY ötletek


Asztal dísz

Ha idén nem volt időd beszerezni az adventi koszorút sincs pánik, én is mindig így járok, ezt a nagyon egyszerű ötletet gondoltam ki a helyettesítésére. Egy szép kis kosárra/tálcára középre egy gyertyát helyezek, körbe pedig fenyőágakat és téli gyümölcsöket rakok. Pár fahéj darab még jobban feldobja a díszt! Így egyben van a karácsonyi asztaldísz és a gyümölcsös tál is! 

karácsonyi DIY ötletek
karácsonyi DIY ötletek
karácsonyi DIY ötletek
karácsonyi DIY ötletek

 
Komment írása

Az üzenetet feldolgozás után lesz látható.


Peony Blog

Green Vibes Only - On the go
Green Vibes Only - On the go

16, június, 2020

A folyton úton lévőknek és az örök kalandozóknak vagy munkába menet! A lenti termékek mindegyike könnyedén elfér egy táskában és biztos lehetsz benne, hogy utazás közben is tudatosan döntöttél! Hamarosan szettben is elérhetőek, kedvezményes áron!

Folytatás

Kedvenc nyári desszertünk! - Meggyes pite recept
Kedvenc nyári desszertünk! - Meggyes pite recept

16, május, 2020

Kellemesen omlós édes vajas tészta, fahéjas savanyú meggyel, a forró nyári délutánok tökéletes desszertje! Igazi édes-szájúaknak vanília fagyit ajánlunk hozzá, de szerintünk natúran a legfinomabb! Az

Folytatás

Green Vibes Only - Konyha
Green Vibes Only - Konyha

08, május, 2020

Gasztroanygaloknak vagy a kedvenc konyhatündérednek válogattuk össze minden alapkellékét egy környezettudatos konyhának. Nincs is nagyobb öröm annál, mint amikor a napi szorgoskodás közben olyan tárgyak vesznek körül melyek élménnyé varázsolják a munkát és melegséggel töltenek el. A termékek egy részét szettben is megvásárolhatod, mely közelebb visz egy zöldebb konyha kialakításához, ráadásul kedvezményesebb áron! 

Folytatás