Rólunk

Peony Home&Living - A meghitt pillanatokért

A Peony célja, hogy olyan termékeket készítsünk számotokra, melyek nem csak az otthonokban, de a lelkekben is melegséget teremtenek. Szerintünk fontos, hogy mindennap kilépjünk kicsit rohanó világunkból, lelassítsunk és élvezzük az élet apró örömeit.

Egyedi, kézzel öntött illatgyertyáink 100% tisztaságú szójaviaszból készülnek kicsiny műhelyünkben. A szójaviasz gyertyaként kevesebb korommal, füsttel, 50%-kal hosszabb ideig ég, és mindemellett környezetbarát, hisz nem tartalmaz kőolaj származékokat, valamint parabént. A gyertyák készítésénél kiemelt figyelmet fordítunk a természetességre, ezért növényi eredetű, állatkísérlet mentes hozzávalókat használunk, valamint újrahasznosítható csomagolóanyagokat. 

A viasz olvasztásától kezdve az illatok kombinálásán át a teljes öntési folyamatot kézzel végezzük. Natúr, minimalista stílusú csomagolásunk valamennyi otthonban megtalálja helyét, akár a kávéasztalról vagy éjjeliszekrényről legyen szó. Gyertyáinkat a nyugalom kedvelőinek alakítottuk ki, remélve, hogy kellemes illatuk bármely otthonba elhozza a harmóniát.

 A Peony célja, már a kezdetek óta az, hogy a gyertyákon túl minél több olyan lakberendezési és életmód terméket közvetítsünk számotokra, melyek pozitív hatással vannak környezetünkre és megalkotóik ugyanolyan hittel és odaadással készítik őket, mint mi a gyertyáinkat. Hiszünk benne, hogy ezek a termékek nem csak az otthonokban hasznosak, de a lelki békéhez, kikapcsolódáshoz is hozzájárulnak szépségükkel és funkciójukkal. Szerintünk fontos, hogy mindennap kilépjünk kicsit a rohanó világból, lelassítsunk és élvezzük az élet apró örömeit, termékeinkkel ezekhez a pillanatokhoz szeretnénk hozzájárulni! 

 

Telefon

06 30 3902311

Email

info@peony.hu

Hol találhatsz még meg?

Facebook
Instagram