Szállítási és Fizetési feltételek

Aktuális szállítási díjaink:

GLS Házhozszállítás:

 • 10.000 Ft alatti rendelés esetén: 1990 Ft
 • 10.000 Ft és 20.000 Ft közötti rendelés esetén: 1.490 Ft
 • 20.000. Ft feletti rendelés esetén INGYENES

GLS Csomagpont:

 • 10.000 Ft alatti rendelés esetén: 990 Ft
 • 10.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES

  További részletek:
  Termékeinket akár két napon belül megkaphatod, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

  A házhoz szállítás díja: 1990 Ft - 1.490 Ft (20.000 Ft vásárlás felett ingyenes).

  A csomagpontra szállítás díja: 990 Ft (10.000 Ft vásárlás felett ingyenes).

  Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek, hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a GLS Hungary ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomon követési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

   

   

  EGYSZERŰ FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL, VAGY UTÁNVÉTTEL

  Internetes bankkártyás fizetés (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard)

  Amennyiben ezt az opciót választod, a fizetésed a Simplepay  nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard és Maestro kártyákkal lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazolja Neked.

  Készpénzes fizetés futárnak (utánvét)

  Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

  Internetes PayPal fizetés

  Amennyiben ezt az opciót választod, a rendelés leadása után átirányítunk a Paypal.com internetes bejelentkező oldalára. Ha már van Paypal számlád, akkor onnan tudod átutalni rendelésed ellenértékét a Peony Paypal számlájára. Ha még nincs PayPal azonosítód, akkor először regisztrálj a PayPal oldalán és csak után add le rendelésed, mert a regisztráció hosszabb folyamat lesz. További információ a Paypal oldalán olvasható.

   

  100% Pénz visszafizetési garancia

  A Peony.hu online áruházban csak olyan termékeket forgalmazunk, melyeket mi magunk is szívesen használunk. A termékeink kiváló minőségűek, azonban ha neked mégis problémád lenne velük, vagy nem tetszik amit rendeltél, mi 30 napon belül visszavásároljuk tőled.

  Add fel postán a megmaradt termék minimum kétharmadát és mi visszautaljuk Neked a teljes vételárat. A visszaküldés postaköltségét sajnos nem tudjuk átvállalni.

  A pénz visszafizetési garanciát csak abban az esetben tudjuk biztosítani, ha emailben vagy postai úton megírod nekünk a Nevedet, címedet és rendelés azonosítódat, valamint a bankszámla számot, ahova az összeget utalhatjuk. Továbbá, fontos, hogy csak azokat a csomagokat tudjuk átvenne, melyet az alábbi címre küldesz:
  4286 Bagamér, Csokonai u. 59.

  Szállítással és fizetéssel kapcsolatos további információkat az ÁSZF-ben olvashatsz.