Ingyenes szállítás már 7.000Ft felett!

Szállítási és Fizetési feltételek

Aktuális szállítási díjaink:

GLS Házhozszállítás:

  • 10.000 Ft alatti rendelés esetén: 1500 Ft
  • 10.000. Ft feletti rendelés esetén INGYENES

FOXPOST Csomagautomata:

  • 7.000 Ft alatti rendelés esetén: 799 Ft
  • 7.000 Ft feletti rendelés esetén INGYENES

További részletek:
Termékeinket akár két napon belül megkaphatod, futárunk általi házhoz szállítással. A csomagot kérheted a munkahelyedre, vagy a lakásodra, munkanapon 9.00 és 17.00 óra között.

A házhoz szállítás díja: 1500 Ft (10.000 Ft vásárlás felett ingyenes).

Azt javasoljuk, hogy mindenképp olyan szállítási helyet adj meg, ahol biztosan megtalál téged, vagy megbízottadat a futárunk, ha 9.00 és 17.00 óra között meglátogat. Amennyiben utánvétes fizetést választasz, akkor arról is gondoskodj, ha nem Te, hanem egy megbízottad várja a csomagot, akkor rendelkezésére álljon a számla kiegyenlítéséhez szükséges összeg. Rendeléskor megadhatod a kiszállítással kapcsolatos adatokat a megjegyzés rovatba (pl. kapucsengő, porta, megbízott, stb). Amennyiben bármilyen problémába ütközöl a szállítás kapcsán, kérlek, hívd a szerződött logisztikai partnerünk, a GLS Hungary ügyfélszolgálati telefonszámát, ahol a visszaigazoló levélben kapott nyomon követési kód segítségével kaphatsz pontos információkat.

Csomagjaidat már Foxpost csomagautomatába is kérheted, így az átvételt a saját időbeosztásod szerint ütemezheted! Ráadásul a csomagautomatába szállítás környezettudatosabb és jóval kedvezőbb árú választás!

Az automatakeresőt itt találod: https://foxpost.hu/csomagautomatak

Itt megnézheted, hogyan is működik: 

EGYSZERŰ FIZETÉS BANKKÁRTYÁVAL, VAGY UTÁNVÉTTEL

Internetes bankkártyás fizetés (Visa, Visa Electron, Maestro, MasterCard)

Amennyiben ezt az opciót választod, a fizetésed a Simplepay  nemzetközileg elismert, biztonságos, minden szükséges hitelesítéssel ellátott fizetési rendszerén keresztül valósul meg, ahol az internetes fizetésre alkalmas Visa, Visa Electron, Mastercard és Maestro kártyákkal lehet kifizetni a rendelésed ellenértékét. A fizetés megegyezik a bankok hasonló szolgáltatása keretében kínált fizetési eljárással. A rendszer valamennyi tranzakciót automatikusan emailben visszaigazolja Neked.

Készpénzes fizetés futárnak (utánvét)

Rendelésed ellenértékét a kiszállítást végző futárnak is kifizetheted. Ekkor egy olyan elismervényt kapsz majd, amely egyszerre igazolja a csomag átvételét és a fizetés tényét.

Internetes PayPal fizetés

Amennyiben ezt az opciót választod, a rendelés leadása után átirányítunk a Paypal.com internetes bejelentkező oldalára. Ha már van Paypal számlád, akkor onnan tudod átutalni rendelésed ellenértékét a Peony Paypal számlájára. Ha még nincs PayPal azonosítód, akkor először regisztrálj a PayPal oldalán és csak után add le rendelésed, mert a regisztráció hosszabb folyamat lesz. További információ a Paypal oldalán olvasható.

 

100% Pénz visszafizetési garancia

A Peony.hu online áruházban csak olyan termékeket forgalmazunk, melyeket mi magunk is szívesen használunk. A termékeink kiváló minőségűek, azonban ha neked mégis problémád lenne velük, vagy nem tetszik amit rendeltél, mi 30 napon belül visszavásároljuk tőled.

Add fel postán a megmaradt termék minimum kétharmadát és mi visszautaljuk Neked a teljes vételárat. A visszaküldés postaköltségét sajnos nem tudjuk átvállalni.

A pénz visszafizetési garanciát csak abban az esetben tudjuk biztosítani, ha emailben vagy postai úton megírod nekünk a Nevedet, címedet és rendelés azonosítódat, valamint a bankszámla számot, ahova az összeget utalhatjuk. Továbbá, fontos, hogy csak azokat a csomagokat tudjuk átvenne, melyet az alábbi címre küldesz:
4286 Bagamér, Csokonai u. 59.

Szállítással és fizetéssel kapcsolatos további információkat az ÁSZF-ben olvashatsz.