Ingyenes szállítás 15.000Ft felett!

5 kihagyhatatlan könyv gyertyázáshoz

25, április, 2018

Egészséges gyertya ajándék

szójagyertya
Egyik kedvenc otthoni időtöltésem az olvasás. Az olvasás és kikapcsolódás elengedhetetlen része pedig a gyertyázás. Biztosan Ti is így vagytok ezzel. Az utóbbi időben próbálok egyre több időt fordítani az ilyen "csendes percekre". Ebben a rohanó, stresszes világban számomra fontos, hogy önmagammal tölthessek egy kis időt és kikapcsoljak. 
A kedvencem egy nagy ablak előtt lekuporodni párnák és puha plédek között, egy jó teával/kávéval és olvasni pár fejezetet. Már van Ebookom is, de mindig visszatérek az eredeti, lapozható, szagolható könyvekhez. 
szójagyertya
Összegyűjtöttem a legutóbbi 5 kedvenc olvasatomat. Ha te is nagy könyvmoly vagy, ezek biztosan tetszeni fognak. Ha tetszenek számotokra az ilyen tartalmak, írjátok meg kommentben és a következő 5 könyvről is beszámolok majd! 

Hygge

szójagyertya

Ha Hygge, akkor gyertya, ha gyertya, akkor hygge. Legalábbis nálam ez az alapigazság. Mindig is szerettem a mostanság "dán életérzés" címen szólított dolgokat, tevékenységeket, csak eddig nem tudtam, hogy ez a nevük. Szerintem ahhoz, hogy jól érezzük magunkat a mindennapokban elengedhetetlenek ezek a nyugtató, relaxáló, kikapcsoló tevékenységek. A könyv minden szavát ittam, és sok újdonsággal gazdagodtam a dánokról, amitől igazán szimpatikusak lettek számomra. 

Girlboss

szójagyertya

Mindig inspiráló olyan emberek életéről olvasni, akik megvalósították álmaikat, céljaikat. A #Girlboss különös kedvencem, ugyanis az író teljes személyisége átérződik a lapokon, néha jó kicsit belelátni mások fejébe. Mindenki más szemmel látja a világot és az ilyen könyvek segítenek, hogy többet láthassunk belőle.

Kávés könyvek

szójagyertya

Nem tudom megmondani miért, de imádom a kávé készítésről szóló könyveket. Kávé receptek, történelem, latte art, mind jöhet, Nagy kávésnak nem mondanám magam, maximum 1 csésze egy nap, de a különlegességeket szeretem kipróbálni. Valamint, az elkészítése is nagyon érdekes számomra. Mivel a Peony gyertyák között több kávé illat is megtalálható, szerintem nem nagyon kell bizonyítgatnom az imádatom. Ha ti is hasonlóan viszonyultok a kávéhoz ajánlom nektek a Hvg Kávé szenvedély és Latte art című könyveit. Gyönyörű szép fotókkal! 

Love, style, life

szójagyertya

Vannak könyvek, amiket csak a bennük rejlő gyönyörű képek miatt szeretek megvenni. Tökéletes kiegészítői a dohányzóasztalnak a vendégek is szeretik lapozgatni, valamint én is ha épp inspirációt keresek. A Love, style, life egy francia-amerikai divat blogger könyve, melybe sok szép divat orientált fotó készült. Én csak ezek miatt lapozgatom végig a könyvet, mikor úgy tartja kedvem. 

Büszkeség és balítélet

szójagyertya

Végül pedig az abszolút kedvenc, az a könyv, melyet már sokadjára forgatok újra és újra a kezemben. Én az a romantikus álmodozó típus vagyok. A könyv nyelvezete és a korszak ahova visszarepít pedig tökéletesen illeszkednek ehhez. A történetet bizonyára mind ismeritek, a filmeken/sorozatokon keresztül mindenképpen. Ha még a könyvet nem olvastátok, nagyon ajánlom!
Komment írása

Az üzenetet feldolgozás után lesz látható.


Peony Blog

4 nagyon egyszerű karácsonyi DIY dekor ötlet
4 nagyon egyszerű karácsonyi DIY dekor ötlet

22, november, 2020

Közelegnek az ünnepek, hamarosan advent és már biztos Ti is óriási karácsony lázban égtek, mint Én. Nálam az adventtel egyidejűleg kezdetét veszi a ház dekorálása is, néha bevallom akár hamarabb is! 4 nagyon egyszerű természetes dekor ötletet mutatok ma Nektek, amelyek hozzávalói minden háztartásban fellelhetőek és szerintem nagyon jól mutatnak! 

Folytatás

Karácsonyi illataink
Karácsonyi illataink

07, november, 2020

Idén is nagy izgalommal vártuk a Novembert, hiszen végre megmutathattuk Nektek karácsonyi kollekciónkat. A gyertyák megjelenését több hónapos tervezés és tesztelés előzi meg, így gondolhatjátok milyen izgatottak voltunk már! Idén szerettük volna még különlegesebbé tenni az ünnepi gyertyákat, így egészen új megjelenést hoztunk létre a már jól bevált retró ámbra üvegeink mellé. 

Folytatás

Green Vibes Only - On the go
Green Vibes Only - On the go

16, június, 2020

A folyton úton lévőknek és az örök kalandozóknak vagy munkába menet! A lenti termékek mindegyike könnyedén elfér egy táskában és biztos lehetsz benne, hogy utazás közben is tudatosan döntöttél! Hamarosan szettben is elérhetőek, kedvezményes áron!

Folytatás