Peony Home&Living

Peony Home&Living

A Peony [pioni] Szójagyertya 2017-ben, mindössze pár hónappal ezelőtt jött létre kicsiny, családi vállalkozásként. Emlékszem még, hogy hirtelen jött ötlet vezérelt, amikor elkezdtem megvásárolni a szója gyertya hozzávalóit, kiválasztottam az első illatokat és folyamatosan cikkeket böngésztem a helyes gyertyaöntési technikákról. Így indult el a gyertya gyártás, mára pedig már több mint 100 gyertya öntésén is túl vagyok, és büszkén mondhatom, hogy minden egyes darab a lehető legnagyobb gondoskodással készült. Régi vágyam volt, hogy egy napon a saját készítésű termékeimet forgalmazhassam, mely most a Peony által lehetővé vált, de mindez nem valósulhatott volna meg a család és barátok segítsége nélkül.

Gyertyáinkat kézzel öntjük magyar műhelyünkben, 100% tisztaságú szója viaszból, természetes eredetű illatolajok hozzáadásával. A csomagolás összeállításától kezdve az utolsó grafikai elemig, mindent saját kezűleg tervezünk. A termékeket folyamatosan csiszolgatjuk, alakítjuk, hogy minél inkább kielégítsük a vásárlói igényeket, így minden visszajelzést szívesen fogadunk.

Szeretnénk, ha a Peony mindenki életébe egy kis plusz örömöt, harmóniát hozna, hozzájárulva testi és lelki egyensúlyunk megteremtéséhez. Számunkra nincs is jobb időtöltés, mint a kedvenc könyvünk olvasása egy bögre gőzölgő tea és egy kellemesen illatos szójagyertya társaságában. 

 

 

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.