15% kedvezmény minden szezonális termékre! A kedvezmény automatikusan levonódik kosárban!

Hasznos időtöltések otthonra, bezártság érzés ellen

19, április, 2020

Maradj otthon tippek

Bár most mindannyian kicsit az "arra vágyunk, ami nem lehet a miénk" érzésben vagyunk, és talán nem pont erre gondoltunk, amikor pár hónappal ezelőtt azt mondtuk bárcsak több időt tölthetnénk otthon - mindezek miatt pedig elönthet minket a bezártság érzés pánikja - de itt az idő, hogy tényleg kiélvezzük az otthon töltött idő örömét és a jó dolgokra koncentráljunk! 

Több időt tölthetünk a családunkkal és elvégezhetjük a régóta halogatott tennivalókat a ház körül, valamint kiélvezhetjük azokat a bizonyos hygge pillanatokat melyekről oly sokat olvastunk már. Összeszedtünk pár ötletet, hogy mi mivel dobjuk fel az unalmasnak induló szürke napokat és hessegetjük el a rossz gondolatokat ebben az elszigetelt életmódban. Reméljük pár tipp számotokra is hasznos lesz és kicsit megkönnyíti ezt az időszakot!

Olvass / Filmezz / Sorozatozz

Hygge életmód

Mi sem terelhetné el jobban a gondolatokat, mint egy új, izgalmas történet! Itt az alkalom, hogy elolvasd egy régóta vágyott könyvet vagy újraolvasd kedvenc regényeid! Ha inkább film párti vagy rengeteg remek műsort találsz a Netflixen vagy HBO Go-n ráadásul most nem kell bűntudatot érezned, amiért egész nap csak sorozatoztál...

Rajzolj / Fess / Köss / Hímezz

Slow living

Bármelyik, ami a fentiek közül kikapcsol és érdeklődéssel tölt el! Csodás dolgokat tudsz létrehozni pusztán a két kezeddel, ráadásul ha egyszer belelendülsz órákra lekötnek és akár találhatsz egy új hobbit is!

Takaríts

Természetes takarítás

Ugyan kinél nincs egy kupis fiók vagy gardróbszekrény amit rég rendbe kellett volna már tenni? Most nincs kifogás, itt a legjobb alkalom, hogy kitakarítsd a szekrényeket, rendet rakj a "mindenes fiókban" vagy lepucold az ablakokat!

Tarts kényeztető spa napot

Természetes kozmetikum

Minden héten iktass be egy napot, ami csak a wellnessről szól! Hab fürdőzz fényes nappal, tedd fel a kedvenc arcmaszkod, fesd ki a körmeid... Másnap garantáltan lendületesebben vágsz bele a munkába! 

Rendezd át a lakást

Lépj ki a megszokottból és alakítsd át az élettered! Nem kell új dolgokat vásárolnod hozzá, csak told át a kanapét egy másik falhoz vagy cseréld fel az étkezőt a nappalival! Ugye mennyivel másabb? Ráadásul mintha meg is nőtt volna a tér?
Komment írása

Az üzenetet feldolgozás után lesz látható.


Peony Blog

4 nagyon egyszerű karácsonyi DIY dekor ötlet
4 nagyon egyszerű karácsonyi DIY dekor ötlet

22, november, 2020

Közelegnek az ünnepek, hamarosan advent és már biztos Ti is óriási karácsony lázban égtek, mint Én. Nálam az adventtel egyidejűleg kezdetét veszi a ház dekorálása is, néha bevallom akár hamarabb is! 4 nagyon egyszerű természetes dekor ötletet mutatok ma Nektek, amelyek hozzávalói minden háztartásban fellelhetőek és szerintem nagyon jól mutatnak! 

Folytatás

Green Vibes Only - On the go
Green Vibes Only - On the go

16, június, 2020

A folyton úton lévőknek és az örök kalandozóknak vagy munkába menet! A lenti termékek mindegyike könnyedén elfér egy táskában és biztos lehetsz benne, hogy utazás közben is tudatosan döntöttél! Hamarosan szettben is elérhetőek, kedvezményes áron!

Folytatás

Kedvenc nyári desszertünk! - Meggyes pite recept
Kedvenc nyári desszertünk! - Meggyes pite recept

16, május, 2020

Kellemesen omlós édes vajas tészta, fahéjas savanyú meggyel, a forró nyári délutánok tökéletes desszertje! Igazi édes-szájúaknak vanília fagyit ajánlunk hozzá, de szerintünk natúran a legfinomabb! Az

Folytatás