Köszönjük, 2018!

Köszönjük, 2018!

Kis késéssel ugyan, de mindenképpen szerettünk volna egy rövid kis összefoglalót írni a 2018-as évünkről. Rengeteg csodás dolog történt az elmúlt évben, amelyekért rendkívül hálásak vagyunk, elsődlegesen Nektek. 

2018 számunkra sok-sok kísérletezéssel és tapasztalat szerzéssel indult. Bár 2017 közepe óta foglalkozunk a gyertya készítéssel, csak 2018 elején sikerült megtalálnunk a tökéletes "receptet", melyet még a mai napig finomígatunk. A kanócok méretezésétől kezdve a viasz olvadási pontján át egészen a gyertya égési idejéig sok mindent megtapasztaltunk és tanultunk. Végül 2018 áprilisában megnyitottuk a webshopot, egyetlen értékesítési helyként és vártuk az eredményt. Leírhatatlan volt az örömünk, hogy már az első napon volt rendelésünk! 

Április óta egyre izgalmasabban alakult a Peony élete, vásárokon vettünk részt, ahol találkozhattunk veletek. Beszélgettünk a pozitív és negatív visszajelzésekről, megfogadtuk tanácsaitokat és továbbra is öntöttük a gyertyákat. 

Az igazi fordulópont Szeptemberben jött, az őszi illatok megjelenésével. Számítottunk rá, hogy a hűvösebb évszakok közeledtével megnövekszik a forgalmunk, de ekkora növekedés még minket is meglepett! A megrendelések mindennapivá váltak csak úgy, mint a gyertya készítés. 

Az év utolsó hónapjai pedig igazán feladták a leckét. Logisztikailag és gyártásilag is lépést tartani veletek nem volt egyszerű, de nagyon élveztük a munkát. Reméljük mindannyian tökéletes ajándékra találtatok a gyertyákban és Ti is a szójagyertyák megszállottjaivá váltatok. 

Mindig is az volt az álmunk, hogy egy saját vállalkozás keretében olyan termékeket juttassunk el hozzátok, melyek nagyobb hozzáadott értéket őriznek, mint a bevásárlóközpontokban kapható tömegcikkek. Úgy érezzük ezt a szójagyertyák által megvalósíthatjuk, hiszen minden egyes gyertyát a lehető legnagyobb odaadással, gondossággal készítjük.

Köszönjük nektek, a sok-sok támogató visszajelzést és hogy megosztjátok velünk élményeiteket. Nélkületek a Peony nem létezne, és nem tudna 2019-ben is működni. Hálánk jeléül újabb illatokkal, limitált kiadásokkal és meglepi termékekkel is készülünk nektek az új évben! Kíváncsian várjuk, mit hoz 2019 a Peony életében és izgatottan várjuk az újabb kihívásokat!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.