Ingyenes szállítás már 7.000Ft felett!

Otthon is Együtt

19, április, 2020

Magyar kézműves

Bizonytalan időket élünk, és napról-napra próbálunk alkalmazkodni a kialakult helyzethez, miközben családunk, barátaink egészségéért aggódunk. Mi is folyamatosan figyelemmel kísérjük az eseményeket és fontosnak tartjuk, hogy Titeket is megfelelően értesítsünk a minket és a webshopot érintő esetleges változásokról is. 

Jelenleg webshopunk zavartalanul üzemel, itthonról dolgozunk Mátéval, szorgosan készítjük rendeléseiteket és öntjük a gyertyákat. Beszállítóinkkal és a futárszolgálatokkal folyamatosan kapcsolatban állunk és ha bármilyen változás történik, arról rögtön értesítünk titeket. Összeszedtünk pár dolgot, amit érdemes tudnotok rendeléseitekkel kapcsolatosan: 

  • A házhoz szállítási idők jelenleg is 1-2 nap körül mozognak, de pár napos csúszások előfordulhatnak a futárszolgálatok telítettségétől függően.
  • A legbiztonságosabb fizetési mód jelenleg a kártyás fizetés, melyet már a honlapon keresztül is elvégezhettek de a futároknál, csomagautomatáknál is választhatjátok ezt a fizetési módot utánvét esetén!
  • Bár mi is és a futárcégek is nagyon elővigyázatosak vagyunk, ajánlott egy fertőtlenítőkendővel áttörölni a dobozt, miután átvetted majd alaposan kezet mosnod. A belső tartalom miatt nem kell aggódnod, de ha úgy biztonságosabbnak érzed, azokat is áttörölgetheted. 
  • Ha bármilyen további kérdésetek lenne a termékek vagy rendelésetek kapcsán, nyugodtan keressetek bennünket az info@peony.hu email címen vagy a 06303902311-es telefonszámon. 

Köszönjük, hogy ezekben a megpróbáltató időkben is velünk vagytok és kitartást kívánunk Nektek!
Komment írása

Az üzenetet feldolgozás után lesz látható.


Peony Blog

Green Vibes Only - On the go
Green Vibes Only - On the go

16, június, 2020

A folyton úton lévőknek és az örök kalandozóknak vagy munkába menet! A lenti termékek mindegyike könnyedén elfér egy táskában és biztos lehetsz benne, hogy utazás közben is tudatosan döntöttél! Hamarosan szettben is elérhetőek, kedvezményes áron!

Folytatás

Kedvenc nyári desszertünk! - Meggyes pite recept
Kedvenc nyári desszertünk! - Meggyes pite recept

16, május, 2020

Kellemesen omlós édes vajas tészta, fahéjas savanyú meggyel, a forró nyári délutánok tökéletes desszertje! Igazi édes-szájúaknak vanília fagyit ajánlunk hozzá, de szerintünk natúran a legfinomabb! Az

Folytatás

Green Vibes Only - Konyha
Green Vibes Only - Konyha

08, május, 2020

Gasztroanygaloknak vagy a kedvenc konyhatündérednek válogattuk össze minden alapkellékét egy környezettudatos konyhának. Nincs is nagyobb öröm annál, mint amikor a napi szorgoskodás közben olyan tárgyak vesznek körül melyek élménnyé varázsolják a munkát és melegséggel töltenek el. A termékek egy részét szettben is megvásárolhatod, mely közelebb visz egy zöldebb konyha kialakításához, ráadásul kedvezményesebb áron! 

Folytatás