Magyar kézműves

Otthon is Együtt

Bizonytalan időket élünk, és napról-napra próbálunk alkalmazkodni a kialakult helyzethez, miközben családunk, barátaink egészségéért aggódunk. Mi is folyamatosan figyelemmel kísérjük az eseményeket és fontosnak tartjuk, hogy Titeket is megfelelően értesítsünk a minket és a webshopot érintő esetleges változásokról is. 

Jelenleg webshopunk zavartalanul üzemel, itthonról dolgozunk Mátéval, szorgosan készítjük rendeléseiteket és öntjük a gyertyákat. Beszállítóinkkal és a futárszolgálatokkal folyamatosan kapcsolatban állunk és ha bármilyen változás történik, arról rögtön értesítünk titeket. Összeszedtünk pár dolgot, amit érdemes tudnotok rendeléseitekkel kapcsolatosan: 

  • A házhoz szállítási idők jelenleg is 1-2 nap körül mozognak, de pár napos csúszások előfordulhatnak a futárszolgálatok telítettségétől függően.
  • A legbiztonságosabb fizetési mód jelenleg a kártyás fizetés, melyet már a honlapon keresztül is elvégezhettek de a futároknál, csomagautomatáknál is választhatjátok ezt a fizetési módot utánvét esetén!
  • Bár mi is és a futárcégek is nagyon elővigyázatosak vagyunk, ajánlott egy fertőtlenítőkendővel áttörölni a dobozt, miután átvetted majd alaposan kezet mosnod. A belső tartalom miatt nem kell aggódnod, de ha úgy biztonságosabbnak érzed, azokat is áttörölgetheted. 
  • Ha bármilyen további kérdésetek lenne a termékek vagy rendelésetek kapcsán, nyugodtan keressetek bennünket az info@peony.hu email címen vagy a 06303902311-es telefonszámon. 

Köszönjük, hogy ezekben a megpróbáltató időkben is velünk vagytok és kitartást kívánunk Nektek!

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.