15% kedvezmény minden szezonális termékre! A kedvezmény automatikusan levonódik kosárban!

Otthon is Együtt

19, április, 2020

Magyar kézműves

Bizonytalan időket élünk, és napról-napra próbálunk alkalmazkodni a kialakult helyzethez, miközben családunk, barátaink egészségéért aggódunk. Mi is folyamatosan figyelemmel kísérjük az eseményeket és fontosnak tartjuk, hogy Titeket is megfelelően értesítsünk a minket és a webshopot érintő esetleges változásokról is. 

Jelenleg webshopunk zavartalanul üzemel, itthonról dolgozunk Mátéval, szorgosan készítjük rendeléseiteket és öntjük a gyertyákat. Beszállítóinkkal és a futárszolgálatokkal folyamatosan kapcsolatban állunk és ha bármilyen változás történik, arról rögtön értesítünk titeket. Összeszedtünk pár dolgot, amit érdemes tudnotok rendeléseitekkel kapcsolatosan: 

  • A házhoz szállítási idők jelenleg is 1-2 nap körül mozognak, de pár napos csúszások előfordulhatnak a futárszolgálatok telítettségétől függően.
  • A legbiztonságosabb fizetési mód jelenleg a kártyás fizetés, melyet már a honlapon keresztül is elvégezhettek de a futároknál, csomagautomatáknál is választhatjátok ezt a fizetési módot utánvét esetén!
  • Bár mi is és a futárcégek is nagyon elővigyázatosak vagyunk, ajánlott egy fertőtlenítőkendővel áttörölni a dobozt, miután átvetted majd alaposan kezet mosnod. A belső tartalom miatt nem kell aggódnod, de ha úgy biztonságosabbnak érzed, azokat is áttörölgetheted. 
  • Ha bármilyen további kérdésetek lenne a termékek vagy rendelésetek kapcsán, nyugodtan keressetek bennünket az info@peony.hu email címen vagy a 06303902311-es telefonszámon. 

Köszönjük, hogy ezekben a megpróbáltató időkben is velünk vagytok és kitartást kívánunk Nektek!
Komment írása

Az üzenetet feldolgozás után lesz látható.


Peony Blog

4 nagyon egyszerű karácsonyi DIY dekor ötlet
4 nagyon egyszerű karácsonyi DIY dekor ötlet

22, november, 2020

Közelegnek az ünnepek, hamarosan advent és már biztos Ti is óriási karácsony lázban égtek, mint Én. Nálam az adventtel egyidejűleg kezdetét veszi a ház dekorálása is, néha bevallom akár hamarabb is! 4 nagyon egyszerű természetes dekor ötletet mutatok ma Nektek, amelyek hozzávalói minden háztartásban fellelhetőek és szerintem nagyon jól mutatnak! 

Folytatás

Green Vibes Only - On the go
Green Vibes Only - On the go

16, június, 2020

A folyton úton lévőknek és az örök kalandozóknak vagy munkába menet! A lenti termékek mindegyike könnyedén elfér egy táskában és biztos lehetsz benne, hogy utazás közben is tudatosan döntöttél! Hamarosan szettben is elérhetőek, kedvezményes áron!

Folytatás

Kedvenc nyári desszertünk! - Meggyes pite recept
Kedvenc nyári desszertünk! - Meggyes pite recept

16, május, 2020

Kellemesen omlós édes vajas tészta, fahéjas savanyú meggyel, a forró nyári délutánok tökéletes desszertje! Igazi édes-szájúaknak vanília fagyit ajánlunk hozzá, de szerintünk natúran a legfinomabb! Az

Folytatás