Válassz egy gyertyát minden szobába!

22, June, 2018

Válassz egy gyertyát minden szobába!

Egy gyertya a ház bármely helyiségébe pillanatok alatt képes bevarázsolni az otthon melegét. Ha Te is úgy imádod a lakberendezést és a ház dekorálását, mint Mi, akkor a gyertya illatok kiválasztásánál is tudatosan döntesz. Most összeszedtük, hogy szerintünk melyik illatok illenek legjobban a lakás különböző pontjaihoz.

1. NAPPALI

A ház legmeghatározóbb és legnépszerűbb pontja a nappali, hiszen itt tölti legtöbb idejét a család, valamint legtöbbször a vendégeinket is itt fogadjuk. Mi azt szeretjük, ha a nappali dekorációja meghitt, családias és minket tükröz. Ezért a nappaliba mindig olyan illatot választunk, ami jellegzetes, karakteres jegyeket hordoz, mégis kellemes és üde. Így ha a vendégek belépnek az ajtón, rögtön pozitív, barátságos légkörbe érkeznek. Számunkra a nappali illata, a Fehérakác. Intenzíven mézes, virágos illat, mely az egész szobát képes betölteni üde, tavaszias jellegével.

 skandinav lakberendezes

2. KONYHA

Szintén a ház egyik fontos pontja, a közös étkezések, főzések színtere. Mivel a konyhában leginkább főzni vagy enni szoktunk, a túl intenzív illatok nem illenek ide, hiszen zavaróak lehetnek kóstolgatás közben. Ide kedvenc, unisex illatunkat ajánljuk, a Zöldteát. Reggelente imádjuk a felkelő napsugarak mellett a frissen lefőtt tea illatát érezni, azonban nem jut időnk minden reggel  tea főzésre, ilyenkor elegendő egy gyertya meggyújtása is a nap indításához.

 Zöldtea

3. FÜRDŐSZOBA

Tisztaság, felfrissülés, pihenés. Ezekkel a szavakkal írhatjuk le leginkább, amit a fürdőszobától várunk. Mindehhez a jóga szeánszokhoz is tökéletesen alkalmazható Sandalwood gyertyánkat használjuk. Tisztítja az elmét, felfrissíti a lelket, segít az összpontosításban, így reggel és este egyaránt tökéletes a nap elindításához és befejezéséhez.

 Lakberendezes

4. HÁLÓSZOBA

Minden hálószoba kedvenc illóolaja a levendula, így egyértelmű, hogy a Lavender gyertyánk ennek a szobának nélkülözhetetlen kiegészítője. Lefekvés előtt fél órával ajánlott meggyújtani, majd alvás előtt eloltani. Pár perc alatt álomba merülünk, és nyugodtan alszunk reggelig.

 Levendula

5. DOLGOZÓ/IRODA

Bizony fontos, hogy a napi munka során is megfelelő illatokkal vegyük magunkat körül. Érdemes olyan illatot választanunk, ami serkenti gondolkodásunkat és koncentráló képességünket. Számunkra ez egyértelműen a kávé illata. Az igazi kávé fanatikusoknak a Kaffee gyertyát ajánljuk, mely a frissen őrölt fekete kávé illatát hordozza magában. Ha viszont jobban szereted a tejes kávékat, a Cappuccino lesz nagy kedvenced. 

Illatgyertya

 

Teljes termék kínálatunkat megtekintésed a shopban: www.peony.hu

 
Komment írása

Az üzenetet feldolgozás után lesz látható.


Peony Blog

"Slow Living" - a lelki béke kulcsa

06, June, 2019

A "slow living" egyáltalán nem arról szól, hogy nagyon lassan csinálunk dolgokat, vagy hogy lusták lennénk. Egyre népszerűbbé válik és egyre többször jön velünk szembe a "slow living" fogalma, főleg ha aktív közösségi média felhasználók vagyunk. Én is nagy támogatója és követője vagyok a mozgalomnak, ezért gondoltam, hogy megér egy bejegyzést ez az "életmód". 

 

Folytatás

Természetes Otthonok
Természetes Otthonok

30, March, 2019

Már jól tudjátok rólunk, hogy mennyire fontos számunkra a tudatos életmód és a természet közelsége. Ezen elveket persze az otthonunkba is próbáljuk becsempészni, így egyre inkább próbálunk egy természetes otthont kialakítani. Számos oka van annak, hogy miért jó döntés az egyre népszerűbb “természetes otthon” kialakításának. Számunkra a legfontosabb ok a környezetünk megóvása mellett az, hogy a természet közelsége igazán megnyugtató hatással van lelkünkre, mely szerintünk egy otthon legfontosabb feladata.

Folytatás

Szójagyertya
Hogyan hozd ki a legtöbbet gyertyádból?

12, March, 2019

Folytatás