Válassz egy gyertyát minden szobába!

Válassz egy gyertyát minden szobába!

Egy gyertya a ház bármely helyiségébe pillanatok alatt képes bevarázsolni az otthon melegét. Ha Te is úgy imádod a lakberendezést és a ház dekorálását, mint Mi, akkor a gyertya illatok kiválasztásánál is tudatosan döntesz. Most összeszedtük, hogy szerintünk melyik illatok illenek legjobban a lakás különböző pontjaihoz.

1. NAPPALI

A ház legmeghatározóbb és legnépszerűbb pontja a nappali, hiszen itt tölti legtöbb idejét a család, valamint legtöbbször a vendégeinket is itt fogadjuk. Mi azt szeretjük, ha a nappali dekorációja meghitt, családias és minket tükröz. Ezért a nappaliba mindig olyan illatot választunk, ami jellegzetes, karakteres jegyeket hordoz, mégis kellemes és üde. Így ha a vendégek belépnek az ajtón, rögtön pozitív, barátságos légkörbe érkeznek. Számunkra a nappali illata, a Fehérakác. Intenzíven mézes, virágos illat, mely az egész szobát képes betölteni üde, tavaszias jellegével.

 skandinav lakberendezes

2. KONYHA

Szintén a ház egyik fontos pontja, a közös étkezések, főzések színtere. Mivel a konyhában leginkább főzni vagy enni szoktunk, a túl intenzív illatok nem illenek ide, hiszen zavaróak lehetnek kóstolgatás közben. Ide kedvenc, unisex illatunkat ajánljuk, a Zöldteát. Reggelente imádjuk a felkelő napsugarak mellett a frissen lefőtt tea illatát érezni, azonban nem jut időnk minden reggel  tea főzésre, ilyenkor elegendő egy gyertya meggyújtása is a nap indításához.

 Zöldtea

3. FÜRDŐSZOBA

Tisztaság, felfrissülés, pihenés. Ezekkel a szavakkal írhatjuk le leginkább, amit a fürdőszobától várunk. Mindehhez a jóga szeánszokhoz is tökéletesen alkalmazható Sandalwood gyertyánkat használjuk. Tisztítja az elmét, felfrissíti a lelket, segít az összpontosításban, így reggel és este egyaránt tökéletes a nap elindításához és befejezéséhez.

 Lakberendezes

4. HÁLÓSZOBA

Minden hálószoba kedvenc illóolaja a levendula, így egyértelmű, hogy a Lavender gyertyánk ennek a szobának nélkülözhetetlen kiegészítője. Lefekvés előtt fél órával ajánlott meggyújtani, majd alvás előtt eloltani. Pár perc alatt álomba merülünk, és nyugodtan alszunk reggelig.

 Levendula

5. DOLGOZÓ/IRODA

Bizony fontos, hogy a napi munka során is megfelelő illatokkal vegyük magunkat körül. Érdemes olyan illatot választanunk, ami serkenti gondolkodásunkat és koncentráló képességünket. Számunkra ez egyértelműen a kávé illata. Az igazi kávé fanatikusoknak a Kaffee gyertyát ajánljuk, mely a frissen őrölt fekete kávé illatát hordozza magában. Ha viszont jobban szereted a tejes kávékat, a Cappuccino lesz nagy kedvenced. 

Illatgyertya

 

Teljes termék kínálatunkat megtekintésed a shopban: www.peony.hu

 

Vissza a blogba

Hozzászólás írása

Felhívjuk a figyelmedet, hogy a hozzászólásokat jóvá kell hagyni a közzétételük előtt.